Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Απρίλιος 2015 17:10

Η Avid στην Prolight+Sound 2015 με την VENUE | S6L

Πρόκειται για τη νέα ψηφιακή ναυαρχίδα της Avid, που απευθύνετια σε touring μεγάλου βεληνεκούς. Η κονσόλα που κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση Prolight+Sound 2015 στη Φρανκφούρτη διαθέτει πληθώρα λειτουργιών και δυνατοτήτων καθώς όπως είπαμε απευθύνεται σε top συναυλιακές εφαρμογές. Μεταξύ άλλων διαθέτει περισσότερα από 300 processing channels, ενώ όπως όλα τα Venue συστήματα, διαθέτει onboard πολλά από τα standard plug-ins της audio βιομηχανίας ενώ φυσικά ενσωματώνει και Pro Tools (για αναπαραγωγή και εγγραφή), και όλα αυτά με ακόμα μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ (HDX-powered DSP engine που ελέγχει όλα τα  AAX plug-in processing).

 Η κονσόλα διαθέτει touchscreens και OLED displays, καθώς και μια μεγάλη γκάμα από network και I/O formats στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα εξής: Ethernet AVB, Dante, MADI, Thunderbolt και άλλα…
Οσον αφορά το recording (μέσω Pro Tools), η VENUE δημιουργεί αυτόματα και γρήγορα (κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα) ένα Pro Tools session από το τρέχων show file που περιλαμβάνει όλα τα track names και το αντίστοιχο patching, προκειμένου ο χρήστης να ελέγχει ταυτόχρονα τη live μίξη του και τα recording rigs ταυτόχρονα.

Οσον αφορά τις δυνατότητες εισόδων εξόδων ή τις επιμέρους δυνατότητες αναλογικο – ψηφιακών θυρών, ο χρήστης χτίζει την κονσόλα ανάλογα με τις ανάγκες του. Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση του VENUE | Stage 64 rack που περιλαμβάνει νέους επανασχεδιασμένους προενισχυτές για ακόμα καλύτερη ηχητική πιστότητα, μπορεί να σετάρει την κονσόλα σύμφωνα με τις ανάγκες του. Κάθε Stage 64 περιλαμβάνει έως 64 εισόδους και 32 εξόδους, ενώ μπορεί να επιλέξει και από μια ποικιλία αναλογικών ή ψηφιακών καρτών που διατίθενται προαιρετικά. Η επιφάνεια εργασίας της S6L περιλαμβάνει επιπρόσθετα, 8x8 analog I/O, 8x8 AES I/O (4 ζεύγη), 2 εξόδους ακουστικών και ancillary I/O καθώς και θύρες MIDI και GPIO.
Ολες τις λεπτομέρειες για τις δυνατότητες και τις λειτουργίες της νέας VENUE | S6L μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ

Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Ακουστική...

Επαφή
Ακουστική

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση